Cuma, Şubat 25, 2011

Ajda Bizi Twist'e Götür


Biz hanımların kabul etmesi gereken bir şey var; ünlü bir hatunu kusuru olsa da yerden yere vursak diye didik didik inceliyor ve her adımını takip ediyorsak; gözümüzde o kadın aslında mükemmele yaklaşmıştır da fesatlanıyoruz demektir! Ajda Pekkan da benim gözümde böyle olan kadın gibi kadınlardandır.
Bir dönem her yurt dışına çıktığında yeni bir estetik yaptığı dedikodusu yayılır; ardından herkes onun doktoruna koşardı. Son zamanlarda tıp ilerledi tabi kanlı dikişli ameliyatlar kalmadığı için estetik muhabbeti kapandı, gitti.

Son dönemlerde Ajda Pekkan'ı trendy kostümleri ile anar olduk. Değişim sinyallerini ilk olarak Cool Kadın albümüyle piyasaya cool bir giriş yaparak vermişti. Bu pantolon askılarını ne aramıştık!



Cool kadınımız 'Ajda Bizi Diskoya Götür' ismiyle konserler verdi. Bu konserlerde yine konuşulan şahane kıyafetleri idi; o yaşa o abiyelere UGG hiç olmamıştı. Hele o mayo-kostümü giydiğinde yer yerinden oynadı. Yok efendim mucize çoraptaymış da bilmem neymiş! Bence fıstık gibiydi, kendine yersiz öz güven duyarak midelerimizi kaldıran hatunlardan kat be kat güzeldi.







Tüm bu gelişmelerden sonra, bu yeteneği bizimle paylaşmasaydı ayıp ederdi doğrusu! Bunu farkeden moda dünyası ona Twist'te kocaman bir yer açtı. Hoş tasarladığı kıyafeti hem kendi giyip, hem bir sosyetiğe giydirince biz yerden yere vurmaya başladık bile ama koleksiyonun çıkar çıkmaz kapışılacağına da eminim.

Bayanlar cüzdanlarınızda yer açın Ajda geliyooorr!




- Gamze -

Hiç yorum yok: