Perşembe, Aralık 16, 2010

Alışveriş Çılgınlığı



  Tam zamanlı çalışmaya başladığımdan beri hafta içi sakin alışveriş merkezlerinde mağaza mağaza dolaşmayı o kadar özledim ki! Kendimi ünlülerin alışveriş yaparken ne giydiklerini eleştirirken buldum. Yorumlara göz atarken bir yandan da hayal kurmaya başlayın; eğer elinizde ödemeniz gerekmeyen limitsiz bir kredi kartı olsaydı neler alırdınız? :)




  İnsanların alışveriş yaparken giydikleri şeyler, alışverişe bakış açılarını net bir biçimde ortaya koyar. Örneğin bu hatunumuz soyunması kolay bir kombin seçmiş, üstelik şıngırtılı takılar kullanmamış. Alışverişe hakettiği önemi vermiş ve ciddiyetle yaklaşmış!




Elbise şahane! Saç, makyaj yerli yerinde. Demekki bu ablamız bir alışverişkolik değil, gösterişe meraklı bir marka bağımlısı. Hoş, bunu anlamak için elindeki objektife yönelttiği TOD'S torbasına bakmak yeterlidir sanırım.



Yine rahat ama şık bir kombin ancak burada dikkat ettiğim başka bir nokta var. Alışveriş yaparken özellikle bluz, elbise, ceket gibi üzerinize bir şeyler almaya niyetlendiyseniz mutlaka saçlarınızın düzgün ve bakımlı olması gerekir. Saçlarınız kötüyken aynaya baktığınızda muhteşem bir tasarım bile denemiş olsanız, görüntü sizi tatmin etmeyecektir.




Kardashian Kardeşler için her şey ortada zaten... Gösterişe olan merakları analiz edilmekten ziyade, çözülmesi gereken psikolojik bir vaka!




Ve son olarak Allah hepimize böyle alışverişe meraklı kocalar versin diyorum!




      - Gamze -

Hiç yorum yok: